Wat zegt de markt ?


Over MVO in de bouw; Adri de Rijke, Cordeel Nederland B.V.

"Wij werken voor professionele opdrachtgevers en dat zijn vaak familiebedrijven. Deze ondernemers durven te investeren ook in mindere tijden. Ze kijken naar de lange termijn en hebben vertrouwen in de regio. De marktpositie van Cordeel hebben we zeker ook te danken aan onze betrokkenheid bij het succes van deze klanten, onze partners en de gemeenschap waarin we actief zijn", aldus Adri. Adri is aanwezig op de bijeenkomst van Afdeling Zeeland "Anders aan de Slag met MVO" op 17.09.15 in Biervliet.

 

Over weerbaar ondernemen met cijfers; Rudi de Munck, Baker Tilly Berk
Inzicht in je jaarcijfers en die van je zakenpartners vergroot je weerbaarheid als ondernemer. Dan ga je goed voorbereid het gesprek in met je bank. Dan heb je snel inzicht in de kredietwaardigheid van je onderaannemers. Aan het woord is Rudi de Munck (Baker Tilly Berk). Op 10 september tijdens het fiscaal/juridischborreluur van Afdeling Zeeland gaat Rudi uitgebreid in op dit actuele thema. Voor het uitgewerkte programma lees je de flyer.

 

Over communicatie in de bouw: Ruth Kas , Opleidingsadviseur Bouwmensen Scholing ZuidWest
De samenwerking en communicatie tussen bouwbedrijven is een stuk groter dan in andere sectoren. Dat zien wij als een belangrijke kracht van de sector. De website van Bouwend Zeeland onderstreept die kracht. Je ervaart meteen dat het een gedeeld forum is, met veel persoonlijke inbreng door de filmpjes! Als je op de site zit wil je ook meteen alles horen/zien. Het is erg uitnodigend. Ik zal deze website regelmatig bezoeken!

 

Op 7 april spreken we Matthijs Zeelenberg ter voorbereiding op onze ledendag van 11 juni 2015.
Matthijs vertelt over de kansen op de recreatiemarkt. "Wij creëren verrassende nieuwe woongebieden, waar iedereen wil wonen."