Actueel »Jimmy Noordermeer zoekt een duale leerwerkplaats!

Jimmy Noordermeer zoekt een duale leerwerkplaats! 02-07-2012

In augustus 2012 start weer een nieuwe groep duale studenten aan Avans Hogeschool. Voor één van de studenten zoekt Stichting BouwTalent regio Zuid nog een duale leerwerkplaats. Jimmy Noordermeer is een zeer gemotiveerde student van bijna 21 jaar woonachtig in Ossendrecht. Hij is een prettig persoon om mee te werken, open en daadkrachtig. Jimmy wil graag werken, starten op de werkvoorbereiding van een middelgroot bouwbedrijf. Per 27 augustus start hij met de opleiding bouwkunde. Dit is een bewuste keuze, want hij wil graag leren vanuit de technische component. Hij is in bezit van eigen vervoer.
Heeft u binnen uw bedrijf ruimte voor deze student of wilt u nadere gegevens ontvangen, neem dan contact op met BouwTalent Zuid, Susan Kerckhoffs (susan@bouwtalent-zuid.nl, 06-15838307)

Jong talent is schaars in de bouwkolom. Het bedrijfsleven heeft, los van de recessie, een grote instroom van praktijkgerichte studenten voor kaderfuncties nodig. De oplossing heet BouwTalent, een duaal leertraject op hbo niveau dat jongeren praktijkgericht opleidt voor kaderfuncties in de bouw.
BouwTalent is een initiatief van werkgevers in de bouwsector, gericht op het vergroten van instroom en behoud van de sector. Ze slaan daarbij de brug tussen leren en werken, zodat theorie en praktijk beter op elkaar afgestemd zijn. Een unieke combinatie van werken en leren, afgestemd op de situatie in uw bedrijf.« Terug naar nieuwsoverzicht