Actueel »Wesley Speijkers zoekt stage in Zeeland

Wesley Speijkers zoekt stage in Zeeland 19-03-2012

Momenteel heeft Stichting BouwTalent regio Zuid nog een student beschikbaar voor een duale leerwerkplaats. Wesley Speijkers, een zeer gemotiveerde student bouwkunde van 22 jaar. Hij heeft de propedeusefase reeds afgesloten en heeft een HAVO en MBO Bouwkunde achtergrond. Wesley wil graag werken bij een architectenbureau of op de werkvoorbereiding van een bouwbedrijf. Hij is beschikbaar vanaf half april 2012.

Heeft u binnen uw bedrijf ruimte voor deze student of wilt u nadere gegevenvs ontvangen, neem dan contact op met BouwTalent Zuid, Monique Teurlings (monique@bouwtalent-zuid.nl , 06 5050 8770) 

Jong talent is schaars in de bouwkolom. Het bedrijfsleven heeft, los van de recessie, een grotere instroom van praktijkgerichte studenten voor kaderfuncties nodig. De oplossing heet BouwTalent, een duaal leertraject op hbo niveau dat jongeren praktijkgericht opleidt voor kaderfuncties in de bouw.

BouwTalent is een initiatief van werkgevers in de bouwsector, gericht op het vergroten van instroom en behoud van de sector. Ze slaan daarbij de brug tussen leren en werken, zodat theorie en praktijk beter op elkaar afgestemd zijn. Een unieke combinatie van werken en leren, afgestemd op de situatie in uw bedrijf.

 « Terug naar nieuwsoverzicht